Personal Training!

Wil jij fitter dan ooit worden? Of misschien wat kilo’s kwijtraken? Wat jouw doelstelling ook is, ik ben Gustaaf Pas, eigenaar en oprichter van CrossGym Elst, en ik ben jouw Personal Trainer! Met ruim 20 jaar ervaring als trainer help ik jou de beste versie van jezelf te worden en te blijven.

Mijn personal trainingsprogramma’s bij CrossGym Elst gaan een stap verder voor jouw doelstellingen op gebied van een gezonde leefstijl en sport. Naast de effectieve 1 op 1 trainingen begeleid ik jou naar een gezonde leefstijl die goed in te passen is in jouw dagelijks leven. Ik bied trainingen op maat waarbij ik je zal helpen van je gezondheid een way of life te maken.

Gustaaf Pas bij Crossgym Sportschool Elst, Fitness Elst

“Het is mijn missie om met de juiste voedingsadviezen en trainingen jou blijvend resultaat te bieden!”

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken persoonlijke doelstellingen, verwachtingen en eventuele blessures en/of lichamelijke beperkingen. Wij stellen een persoonlijk programma samen dat op basis van training, rust en voeding blijvende resultaten oplevert.

CrossGym Elst beschikt over een trainingsruimte van 600m2. Naast alle materialen voor functionele trainingen staat bij CrossGym Elst ook diverse apparatuur van topmerken als Technogym, Concept2 en Air Assault voor je klaar. Train je liever buiten? Ook dat kan bij CrossGym Elst op eigen terrein. Wil je personal training voor je werk of in de lunchpauze? De Gym beschikt over ruime kleedkamers met douches en lockers zodat je na de training weer fit en fris aan het werk kunt.

Personal training bij CrossGym Elst is ook goed te combineren met de diverse uitdagende en gezellige groepslessen.

Adres:

Nieuwe Aamsestraat 26d
6662 ND  Elst

06-39 44 0632

info@crossgymelst.nl

Openingstijden:

Ma – Wo: 6:00 – 22:00 uur
Di: 9:00 – 22:00 uur
Do: zie rooster
Vr: 6:00 – 21:00 uur
Za – Zo: 9:00 – 13:00 uur

Personal Training op afspraak