Ons Team.

Gustaaf Pas

Mijn naam is Gustaaf Pas, 39 jaar en een echte Elstenaar.

Sport staat vanaf jongs af aan centraal in mijn leven. Tijdens de jeugdopleiding bij NEC heb ik het CIOS in Arnhem afgerond en diverse sportmanagement opleidingen gevolgd.

Jou met plezier laten sporten is mijn passie. Graag help ik jou om een gezondere, sterkere en gelukkigere versie van jezelf te worden door middel van sport.

Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse functies in de sportbranche ben ik nu de trotse eigenaar van CrossGym Elst.

Wat doen we in de CrossGym?

In de CrossGym Elst bieden wij full body workouts aan. Tijdens de diverse trainingen combineren we elementen van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Je traint bij ons op een gevarieerde manier met een hoge intensiteit zodat je snel resultaat zult hebben. De trainingen duren gemiddeld 45 minuten en we beginnen natuurlijk met een goede warming-up.

Bij ons kan iedereen op eigen niveau trainen. Je kan komen trainen in onze kleine groepen van maximaal 12 personen waarbij er genoeg ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Je zal je grenzen verleggen en onder aanmoediging van de anderen in de groep en je trainer het beste uit jezelf halen.

Heb je ervaring met functionele training en krachttraining en wil je liever zelfstandig aan de slag? Ook dat kan bij CrossGym Elst. Naast de groepslessen en het zelfstandig sporten bieden wij ook personal training aan.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om een proefles te komen volgen!

Crossgym Sportschool Elst, Fitness Elst