Onze Gym.

Bij CrossGym Elst train je veilig en intensief onder begeleiding van een personal trainer. De diverse workouts zijn full body workouts. Bij de workouts draait het om natuurlijke bewegingen, zoals staan, zitten, tillen, dragen, duwen, trekken, klimmen en nog veel meer. Je traint op een gevarieerde manier je hele lichaam met een hoge intensiteit zodat je snel resultaat zult hebben. De trainingen zijn bij uitstek de perfecte ondersteuning/aanvulling op sporten zoals tennis, hockey, voetbal en golf.

Stoere en functionele trainingen met behulp van kettlebells, ballen, olympische stangen, zandzakken, tractorbanden, bokszakken en nog veel meer, waarbij je werkt aan je power, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid.

CrossGym Elst trainingen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, ervaring met fitness of fysieke gesteldheid. Je traint 45 minuten lang op een leuke competitieve manier  in groepen van maximaal 12 deelnemers. Je zal je grenzen verleggen en onder aanmoediging van je medesporters en je personal trainer het beste uit jezelf halen.

Heb je ervaring met functionele training en krachttraining en wil je liever zelfstandig aan de slag? Ook dat kan bij CrossGym Elst. Je kan hierbij gebruik maken van alle materialen in onze Gym. Diverse cardio-apparatuur van de topmerken Technogym, Concept2 en Air Assault staan voor je klaar. Naast de groepslessen en het zelfstandig sporten in onze gym is het ook mogelijk om 1 op 1 met een Personal Trainer aan de slag te gaan.

De trainingen bij CrossGym Elst zijn compleet, leuk, laten je zweten, uitdagend en zorgen voor een enorme kick… en deze kick wil je blijven ervaren!