Fitte medewerkers houden uw bedrijf gezond!

CrossGym Elst brengt een nieuw fitnessconcept naar de gemeente Overbetuwe. Onze groepslessen combineren elementen van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Gedurende de training in groepen van maximaal 10 personen worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Aan het einde van de les volgt de WOD. WOD staat voor Workout of the Day. Verleg uw grenzen en test uw skills!

Bij CrossGym Elst traint u altijd veilig en intensief onder begeleiding van een personal trainer. Bij onze trainingen draait het om natuurlijke bewegingen, zoals staan, zitten, tillen, dragen, duwen, trekken, klimmen en nog veel meer. U traint op een gevarieerde manier het hele lichaam met een hoge intensiteit zodat u snel resultaat zult hebben. De trainingen zijn bij uitstek de perfecte ondersteuning/aanvulling op sporten zoals tennis, hockey, voetbal en golf.

CrossGym Elst biedt bedrijven de mogelijkheid tegen zeer aantrekkelijke prijzen haar werknemers te laten sporten. Onderzoek van TNO en NOC*NSF toont aan dat, dankzij bedrijfsfitness, uitval van werknemers gemiddeld  van 9% teruggebracht wordt naar 2%. Tevens neemt de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5% toe. Bovendien werkt de overheid een handje mee door middel van diverse belastingvoordelen. Samen sporten op het werk geeft meer dynamiek in uw bedrijf en een impuls aan de samenwerking. Investeren in vitaliteit op het werk verdient zich terug, gegarandeerd!

Vraag naar de mogelijkheden voor bedrijfsfitness bij CrossGym Elst en laat uw medewerkers grenzen verleggen en het beste uit zichzelf halen!

Adres:

Nieuwe Aamsestraat 26d
6662 ND  Elst

06-39 44 0632

info@crossgymelst.nl

Openingstijden:

Ma – Wo: 6:00 – 22:00 uur
Di: 9:00 – 22:00 uur
Do: zie rooster
Vr: 6:00 – 21:00 uur
Za – Zo: 9:00 – 13:00 uur